יום ראשון, 5 ביולי 2015

טוריטיות במילוי שאריות "על האש"

טוריטיות במילוי שאריות "על האש"
כשלמדתי טבחות אמר לי פעם אחד השפים- במטבח זורקים רק את השף!  אני אימתי את האמירה ומשתדלת למחזר אוכל כמה שאפשר (כמו בולגריה טובה).
אז הרי לכם מחזור שאריות מה"על האש" בסופ"ש.
מה צריך:
טורטיות (קונים בסופר)
עגבניות
בצל (סגול/לבן/ירוק, מה שיש)
פטרוזיליה, כוסברה (מה שאוהבים, אפשר בהחלט את שניהם! אני אוהבת את שניהם)
פרגית/ אנטריקוט / קבב / סינטה, מה שיש
ממרחים- מה שאוהבים מיונז, חרדל ברביקיו, חריפים למיניהם.
מה עושים:
על הגז שורפים קלות את הטורטיות משני הצדדים (אם יש כירה חשמלית אפשר על מחבת גדולה)
חותכים את שאריות הבשר דק-דק לרצועות ארוכות (שיקפצו מהטורטיה אחרי שתגולגל)
מכינים נייר סופג חתוך (2 ריבועים יחד! לכל טורטיה) וכוסות/ ספלים
מורחים את הממרחים, מסדרים כל מה שאוהבים, ואת הבשר כמובן.
מגלגלים כמו לאפה- כפל מהתחתית (שיכסה חלק מהמילוי) כל "כנף" לאמצע (כך שהן אחת על השניה)

עוטפים את הטורטיה בנייר סופג ומניחים בכוסות ואוכלים מהר לפני שיגמר

מה היה בטורטיה שלי??
אנטריקוט
מיוקל מעורבב עם מעט שום
עגבניות טריות
פטרוזיליה וכוסברה
בצל מוחמץ (קונים בצנצנת)





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה